lunes, 4 de noviembre de 2013

TEMPS DE PODER

El 14 de setembre d'enguany, un grup d'amics hem posat en marxa un projecte que ens engresca i apassiona, fer un programa de ràdio. En Carlos Hervás, en Mario Mirallas, en Juan Palomares, en Marcial Peralejo, en Sergi Regol i jo mateix, que formem l'equip del programa, fa vint anys que varem constituir un grup que de manera regular es reuneix amb l'objectiu, des del compromís i l'ajut mutus, de créixer personalment i com equip, així com de cercar resultats que millorin la nostra vida. 
El programa es titula “Temps de Poder”, i la seva pretensió no es altra que moure a la lluita a tothom que ens escolti des de l’únic àmbit de control que tenim: nosaltres mateixos. Tinc el convenciment que estem en un moment de guerra. No una guerra en termes convencionals, en el fons és una lluita per accelerar o frenar la destrucció implacable dels aspectes essencials de la vida humana. És la història de la consciència, i com que els dirigents no són sinó un reflex de la consciència dels pobles i les societats, la conclusió no pot ser altra que la de que el canvi només pot venir de cadascú de nosaltres individualment. Ningú pot quedar al marge. O assumim responsabilitat o decidiran per nosaltres.
El programa s'emet cada quinze dies a Mataró Ràdio els dilluns de 15,00 a 16,00 hs. Us deixo a sota l'enllaç en el que podeu trobar, per escoltar-los, els programes emesos fins ara.


No hay comentarios:

Publicar un comentario